Mer Guru

2010-04-28 @ 21:32:52
"Brevet" som påstås vara Guru´s sista som jag skrev om här: http://publishme.se/1422621/entries/article/77583303/ verkar bli en långdragen och infekterad historia, det var en ganska kylig inställning mot DJ Premier som kunde urtolkas, men nu cirkulerar ryktena på nätet, allt från att Guru och hans kompanjon Solar hade ett förhållande till att det var just Solar som skrev brevet.

Solar´s ex-flickvän har gått ut och påstått att han är en riktigt skruvad människa som misshandlade(!) och ska b la ha bevittnat honom slå ut en tand, enligt henne ska han också skärmat av Guru från släkt och vänner.

Han ska också ha betett sig väldigt illa under tiden Guru låg inlagd och nekat ( hur fan han nu kan göra det) hans släktingar inträde och heller inte varit öppen med hans egentliga hälsotillstånd, b la ska hans brorson fått reda på att han var sjuk genom internet och Guru´s 9 åriga son hört om sin fars bortgång på radion.

DJ Premier är inte bitter överhuvudtaget och har besökt Guru under hans sista dagar för att ta förväl.

Den där Solar verkar vara en mycket sjuk man, men vem vet, här är två videos släppta av Guru´s brorson som påstår sig tala sanning, jag tror honom av nån anledning:

, ,

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback