Detox

2010-04-24 @ 12:59:28
Jag pumpade The Games "The Documentary" igår och insåg att redan då började snacket om "Detox" på ett spår dyker den gode doktorn upp lite hastigt och uppmanar oss att "Look out for Detox", det var ett par år sen och varje nytt år sägs det att nu är det dax! Av någon anledning känns det som att nu e det verkligen dax 2010!

Det har verkligen ryktats om allt mellan himmel och jord om albumet, men i vilket fall som helst är jag övertygad om att det blir ett mästerverk.

Dre har återigen Scott Storch vid sin sida i studion, Hi-Tek, Dawaun Parker och DJ Khalil spelar en stor roll i produktionen. Andra producenter som sägs bidra är J.R. Rotem, Denaun Porter, Rza, Mel-Man och nya stjärnskottet Bo-1da.

Verser från Eminem känns självklart, Jay-Z är med på första singeln, Snoop är väl även han självskriven, för övrigt sägs det att Nas, Ice Cube, Marsha Ambrosious, Devin The Dude, Waren G, T.I. , Lil Wayne, Drake, Busta Rhymes, Knoc Turn al, Lloyd Banks, D12 och Mary J Blige. 50 Cent har tidigare sagt att han jobbat med Detox men hur läget ser ut nu när Game är tillbaka med Aftermath vet ingen, det sägs att läget är spänt mellan 50 och Dre, Eminem är lojal mot Dre och 50 mot Eminem, en jäkla soppa helt enkelt.
Och huruvida Bishop Lamonts inblandning i projektet fortfarande gäller efter att droppats från bolaget återstå att se.

Jag kan tipsa er att leta upp "O.G.s theme" med Ludacris på nätet, det är möjligtivs ett läckt spår, det låter som om att Luda rappar Dre´s vers, ni fattar själv när ni lyssnat, Ludacris har ghostwritat för Dre.


2001 tåler en lyssning till innan det är dax, epic!
Dr. Dre – 2001


, , , , , , , , ,
West CoastTrackbacks ()

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback