DJ Premier & Royce Da 5´9 Live

2010-12-03 @ 16:40:11
DJ Premier genomför just nu en europaturné och i går kväll bjöd han till lite extra på Fabric i London när Royce Da 5´9 överraskade med ett framträdande av Boom, kolla in!


, , , , , ,

Kommentarer

Postat av: Dagens musikvideo

Hej



Jag driver en sida som heter Dagens musikvideo, som via en tipspanel ger nya musikvideotips varje dag. Vi kommer inom kort att dra igång något som heter ”gästskribenten” där vi låter andra personer komma med sina personliga tips. Detta för att öka attraktionsvärdet på sidan ytterligare, samtidigt som vi ger någon annan bloggare eller liknande chans att exponera sig själv (genom att namn och adress till sidan kommer att visas).



Därför undrar jag nu om du/ni är intresserad av att tipsa om en musikvideo och skriva en kortare berättelse/recension/reflektion över tipset? Tyglarna om vad som tipsas om och hur du/ni skriver är väldigt fria. Hellre än personlig touch än att allt är ”korrekt” skrivet.



Du/ni får som sagt exponering i form av att ditt sidnamn och adress visas i samband med publicerandet. Dessutom kan det ju vara en rolig grej!



Är du/ni intresserad eller har frågor så kontakta oss: [email protected]











Vänliga hälsningar







Markus, Dagens musikvideo
2010-12-06 @ 16:55:57
URL: http://dagensmusikvideo.wordpress.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback